Музика

Инструментална верзија на Пејчиноски на „Ти не дојде“ од Каролина Гочева

Дамјан Пејчиноски ја отсвири гитарската ритам-хармонија на песната „Ти не дојде“ од Каролина Гочева која која е поместена на нејзиниот албум „Извор“. Еве ја неговата инструментална кавер верзија на цела песна од Каролина.

Advertisements
To Top