Видео

Индиска учителка по англиски ги учи децата како се изговара DANGEROUS

Сè беше добро додека им го спелуваше буква по буква, ама кога дојде на ред да го каже цел збор како се изговара – некако наеднаш тежок англискиот испадна.

Advertisements
To Top