Вебкафе

Навивач на Рома скокна во река поради Тоти (видео)

Навивач на Рома требаше да скокне во реката Тибар поради еден вид облог со легендата на „волчицата“, Франческо Тоти.

Момчето преку социјалните мрежи влезе во контакт со симболот на Рома и му напиша: „Франческо, ако ми одговориш, ќе скокнам во Тибар“.

Одговорот на Тоти кон Габриеле беше само со еден збор: „Бомба“.

Навивачот на Рома го одржа ветувањето и скокна во реката Тибар, а видеото го објави на социјалните мрежи.

Advertisements
To Top