Advertisements
Галерии

Импресивната минијатурна уметност на Абдулрахман Еид

Кај уметничките креации од минијатуристот Абдулрахман Еид деталите не се само обични детали, тие се сета душа на дизајнот од неговите уникатни минијатурни уметнички дела кои импресионираат со нивната минуциозност изразена преку перфекцијата на минијатурата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abdulrahman Eid (@abdulrahman.m.eid) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abdulrahman Eid (@abdulrahman.m.eid) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abdulrahman Eid (@abdulrahman.m.eid) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abdulrahman Eid (@abdulrahman.m.eid) on

Advertisements
To Top