Импресивен дочек на 2021 година во светските метрополи


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Фантастични фотографии од дочекот на новата 2021 година во светските метрополи на сите страни од светот.

Москва

Берлин

Лондон

Дубаи

Торонто

Белград

Индонезија

Сиднеј

Париз

Сингапур

Атина