Има 50 години и пука од сексапил: Оваа МИЛФ бомба е вистински терминатор


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Турка колички со дрва, носи снопови со сено, крева тегови, работи физичка работа и изгледа одлично, има одлично одржано тело и дефинирана мускулатура. Се нарекува Банши Мун и е мајка на две деца.