Играње бадминтон против тајфунот Мангкут – вака изгледа тоа


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Додека „Флоренс“ беснее во САД, на другиот крај од светот, во Хонг Конг, тајфунот „Мангкут“ им го ремети и загорчува животот на тамошните жители. Но, не баш на сите. Додека повеќето се кријат пред налетот на тајфунот, типот од видеото решил малку да поигра бадминтон против силниот ветар. Вака изгледа тоа.