„Ич не се уморни“ од тепање


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓На денешен ден, пред четири години, Даб Свонсон и Ду Хо Чои си ја извадија душата и папсаа во рингот по само три рунди борба. По однесувањето и заморот кои ги прикажаа во рингот, до крајот не можете да погодите кој ќе победи.