Ибра и Ѓоковиќ се забавуваат на „Јутро је“ (снимка)

Песната „Јутро је“ стана препознатлив знак за Златан Ибрахимовиќ, па неговата средба со Ѓоковиќ во Торино не можеше да помине без таа песна.

Ибрахимовиќ пристигна во Торино да го гледа завршниот тениски турнир и секако имаше средба со својот пријател Новак Ѓоковиќ.

Двајцата Балканци одлично се забавуваа со песната на Нада Топчагиќ.