И тоа е мајсторија: Вака се сече огромна пита пармезан


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Поточно, вака се крши огромна пита пармезан. 15-минутно видео кое ќе ве застрви, ако ништо друго, барем да си порачате или направите една 4Chees пица. На вакво парче огромна пита пармезан му е потребна една година за да созрее.