И тие дојдоа на ред: Чаламот на разгалената богата младина од Грција

Разгалените богати наследници на Инстаграм се расфрлаат со расипништво и продолжуваат да шокираат многу луѓе ширум светот на оваа социјална мрежа. Од друга страна, пак, некои им се восхитуваат паралелно со тоа што им завидуваат.

После неколку групи на млади и разгалени богаташи од неколку земји на светот, на ред дојдоа и нашите јужни соседи – распрдената и богата грчка младина. Rich Kid of Greece е извор на чалам, фалба, расипништво и луксузен живот на младите и богати наследници од грчките милионери.