И таа да си покаже „како правилно се јаде банана“


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Која и да е момава. Нека ја извести некој дека мајмуните обратно ги лупат бананите, што се зема за официјално правилен начин на лупење на бананата. А за тоа како „правилно се јаде“, гледаме дека веќе си знае. 😀