Вебкафе

Хибридна машина за на вода: Од брод се трансформира во подморница (видео)

Hyper-Sub е футуристички дизајн базиран на хибридна технологија кој истовремено е и супер-брз надводен брод и длабоконуркача подморница.

Овој хибрид е креација на HSP Technologies од Флорида, а според она што можеме да го видиме на видеото, ветува една поинаква поморска иднина и перцепција за водното патување и искуство при истото.

Advertisements
To Top