Хаос во складиштето: Го уништи цел магацин со еден допир


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Што мислите, колку работници се потребни за да се уништи еден цел магацин? Ама, не брзајте одма со одговорот.