Хаос и лудило на руските патишта – нова тура


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Сите глупости кои се случуваат на патиштата во Русија нека ви бидат потсетување дека треба да возите што повнимателно, оти асфалтот не е само ваш, има и други учесници во сообраќајот.