Грмеа труби во тунелот меѓу Демир Капија и Смоквица – кај живееме, бе?


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


„Кажи крчмо, ѓеримо“ и чочеци „до даска“, оти само сечење лента е веќе видена работа за пуштање во употреба на било какво глупост или паметна работа кај нас. Македонијо, таго…