Грдо е сам да се осудиш цел живот да го носиш ова: 20 промашени тетоважи


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Прашање е дали „мајсторите“ за тетоважи кои ги изработиле овие „уметнички дела“ си поминале без ќотек, или пак за ќотек плачат овие кои свесно ги носат на себе.