Грабеж како на филм среде Скопје снимен на безбедносна камера (видео)

На снимката од камерите се гледа дека разбојникот бил вооружан, облечен во капут и добро маскиран. Тој влегува во бутикот и се упатува кон касата каде стојат две девојки. Ги зема парите и се упатува кон излезот.