Голи навивачи втрчаа на терен: Играчите се смееја, публиката во шок!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Интересна ситуација беше видена на крикет натпреварот помеѓу ривалите од Сиднеј кога двајца навивачи голи втрчаа на терен.

Играчите во неверување и со насмевка ја гледаа сцената, додека редарите се обидуваа да го фатат.

Навивачите делуваа дека се поприлично во форма, па ги намачија редарите. Погледнете!