Ѓоковиќ се изнервира на терен бидејќи еден од публиката „му викаше на рака“


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Го изнервира, како што кажа тој, намерното викање за време на играњето на поените на мечот во рамки на US Open, поточно кога Ѓоковиќ треба да зададе удар. И тоа го смета за неферско и непринципиелно однесување на човекот од публиката. Еве ја реакцијата и муабетите со судијата за оваа ситуација.