Годините се само бројка: 72 годишен дедо прави чуда со топката (Видео)

Годините се само бројка, барем така е за 72 годишниот Сотирис Авјеноропулос кој покажа дека е во одлична физичка состојба. Сотирис ја зема топката излезе на терен и ја покажа својата фудбалска магија која никако не не е за потценување…