Го тестираше престижниот Volswagen, па во багажникот ја стави својата девојка (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Најпрестижниот Volswagen веќе не е Phaeton, туку Arteon, гласникот на новото време во Волфсбург, кој изгледа го сакаат и во Украина.

Токму оттаму доаѓа и по малку необично и контроверзно видео од аматерско тестирање на споменатиот модел од германскиот гигант.

Иако нема многу да разберете, почекајте до осмата минута, кога авторот на снимката во багажникот ќе ја стави својата девојка.