Видео

Го нокаутираше со бесен „хеликоптер зафат“

Бившиот UFC фајтер во пердув категорија, Диего Брандао, изведе импресивен „хеликоптер зафат“ со кој му ги вклешти до момент на кршење рацете на Мурад Мачаев во борбата во Дагестан која се одржа во саботата. Завршницата на борбата и потегот слободно можат да влезат во најтесен избор за потег и зафат на годината во светот на ММА.

Љубителите на ММА борбите на линкот подолу можат да погледнат како течеше целата борба помеѓу двајцата фајтери.

Advertisements
To Top