Го имаме автоголот на векот (видео)


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Сакаше атрактивно да ја отстрани опасноста од пред својот гол, но заврши неславно. Типов веројатно ќе заврши во историјата како стрелец на еден од најатрактивните автоголови на сите времиња.