Smooth ти порачува да си тераш #ПОТВОЕ (видео)


Финале Лига на шампиони: Манчестер Сити го „брка“ Пандев, Интер нема да се предаде!


Новата видео реклама за Скопско Smooth во центарот на наративоти ги има луѓето кои живеат по свое, без да се замараат за реакциите на средината и вклопувањето во околината по секоја цена.