Генијална и евтина направа: Фрлајте ја GoPro камерата каде сакате и правете екстра фотки и снимки


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Ако дроновите, сепак, се премногу скапа играчка за вас, оваа генијална и евтина направа ќе ви овозможи и вие да правите супер слики и сники од воздух и од разни агли, без да му ја мислите за безбедноста на GoPro камерчето. Едноставно, лесно и забавно.