Славни

„Где сте бре“: Прилепчанецот Боро Бро од старт распали со рап во „Парови“ (видео)

Прилепскиот рапер Боро Бро од старт ги собра симпатиите на жителите во вилата од реалното шоу „Парови“. Батката веднаш по влегувањето им „измава“ еден прилепски рап кој ја воодушеви екипата во вилата. Првин беа малку збунети од бомбастичниот влез на Бро, но потоа „си легнаа на брашното“ кога видоа каков позитивен лик им дојде.

To Top