Славни

Фустанот со гол грб ја откри џамбо тетоважата од Анџелина Џоли (фото)

Преку 6 години Анџелина Џоли беше оддалечена од својот татко, но изгледа работите се променија, бидејќи сега се појави на филмска премиера во Њујорк во негово друштво, заедно со децата.

42-годишната убавица изледаше како да има две лица – елегантно, кога ќе се сврти однапред и ќе ја погледнете совршената шминка и фризура, и бунтовничко – кога ќе го сврти грбот.

Анџелина Џоли изгледаше фантастично во фустанот со боја на песок, кој ги откри масивните тетоважи на грбот.

To Top