Славни

Франција за Белмондо – последен поздрав со стил

Со музика од Енио Мориконе, композицијата „Chi Mai“, која беше дел од саундтракот за филмот „Професионалец“ во кој актерот ја одигра една од своите култни улоги, Франција го испрати својот актерски гигант, Жан-Пол Белмондо кој почина на 88-годишна возраст. Плачеше сè живо што беше присутно или посредно ја следеше погребната церемонија. Секоја чест, Франција.

To Top