Фото: Ринг девојката откри зошто објавува голи фотографии!

Елизабет Ерли во САД, но и во целиот свет е позната како убавата ринг девојка од Филипини.

Оваа девојка од неодамна почна да биде промотор и на мотоспортот поради својот атрактивен изглед.

Токму тоа нејзино атрактивно тело таа сака да го покажува на Инстаграм, а неодамна откри и зошто.

„Нема ништо лошо во тоа. Не сум вулгарна, а едноставно сакам да го покажувам своето тело. Притоа сум и модел“, изјави Елизабет.

Погледнете некои од нејзините „интересни“ фотки.

It's my #birthday ? I might think of a better caption, till then this is fine #arleyelizabeth #birthdaysuit #30

A post shared by Arley Elizabeth (@arrrrlz) on

Wednesday ? #arleyelizabeth #humpday #kcco #internationalwomensday #teamnopants

A post shared by Arley Elizabeth (@arrrrlz) on