Славни

Фото: Изгледа како „авион“, а добро знае и со топка!

Хрватскиот репрезентативец и член на Реал Мадрид, Матео Ковачиќ неодамна се ожени со Изабела Андријаниќ.

Парот моментално ужива на меден месец, а убавата сопруга покажа дека добро знае да „барата“ со топка.

Од видеото можете да видите зошто убавата Изабела одбрала да се омажи за фудбалер.

⚽️?⚽️ @izabelandrijanic

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

My past, my present, my future! #myeverything

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

??

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

To Top