ФОТО: Девојката на Марио Геце ќе ве остави без здив


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Ан Кетрин Бромел во фудбалскиот свет позната како девојка и идна сопруга на Марио Геце, со својата убавина остава без здив.

Кетрин е многу активна на социјалните мрежи и често ги воодушевува своите обожаватели со провокативни фотографии.

Госопѓата Геце е познат фото-модел, но сега започна да произведува и своја линија на облека која ја промовираше преку Инстаграм.

Missing Los Angeles ? video by the talented @solmazsaberi ⚡️

A post shared by ANN-KATHRIN (@annkathrinvida) on

Видете зошто Кетрин има толку многу обожаватели на социјалните мрежи.

Cali approved car ?

A post shared by ANN-KATHRIN (@annkathrinvida) on

Happy weekend ?

A post shared by ANN-KATHRIN (@annkathrinvida) on

Happy Monday and the best start into a new week with new opportunities ⚡️

A post shared by ANN-KATHRIN (@annkathrinvida) on