Славни

Фото: Беше секс бомба, сега се претвори во жив костур

Своевремено, кога беше снимена комедијата „Американска пита“, Тара Рид беше вистинска секс-бомба, но од тогаш таа драстично го промени својот изглед и се претвори во жив костур, и тоа буквално.

Тешко е да се поверува дека Тара некогаш беше заносна плавуша по чии облини „лудуваа“ мажите од цел свет.

Следеа неколку неуспешни пластични операции, проблеми со анорексијата, па Тара сега изгледа застрашувачки.

Advertisements
To Top