Фотка на денот: Улична уметност


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Со голема креативност, едноставен минимализам во потезите и добро осмислен концепт, се добива „тродимензионална“ уметничка творба.