Еве како луѓето реагираат на брзо возење во Ламбурџини (видео)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


На социјалните мрежи излезе видео снимка каде што еден младич вози неколку луѓе во своето Ламбурџини и ги снима. Поголем број од луѓето се уплашени, а многу малку уживаа во возењето…

Погледнете: