Славни

Викаат дека е најубава девојка, а во тренерки изгледа сосема нормално (фото)

Софија Милошевиќ во тренерки и без шминка изгледа како сосема просечна девојка.

Една од најатрактивните српски манекенки кои ја красат долги нозе, бујно деколте, ги изненади пријателите во опуштено издание кое ретко се гледа.

Својата кариера ја започнала пред 14 години, а работела воглавно надвор од Србија. Позната е по сорбаботка со за светски брендови, како што се Валентино, Ралф Лаурен, Келвин Клајн и сл.

Моментално е во врска фудбалерот Адем Љаиќ кој игра во Торино. Манекенката живее на реалција Белград – Њујорк – Торино.

A post shared by Sofija (@sofijamilo) on

A post shared by Sofija (@sofijamilo) on

A post shared by Sofija (@sofijamilo) on

To Top