Авто мото

Елегантен „ѕвер“ од соништата

Моделот W205 од Mercedes изгледа одлично, а комбиниранацијата од C63 и C63S е вистински погодок. И во двата случаи, постои V8 твин-турбо мотор со 4,0 литри волумен на S и произведува над 500 КС и 700 Nm.

И кога станува збор за таков елегантен „ѕвер“, добра е идејата да се опреми со висока „шминка“. Вклучува тркала Strasse Wheels во карбонска изведба.

Конкретниот автомобил доби бројни детали на каросеријата, повторно изработени од карбон. Црвените детали се тука за да го комплетираат впечатокот.

To Top