Вебкафе

Со своите бујни гради заработува над 5.000 евра неделно

Руби Меј е вистинска атракција со голем број обожаватели на Инстаграм благодарение на нејзините бујни природни гради, со кои, преку провокативни фотографии, ги чести своите следбеници на социјалната мрежа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

Оваа 23-годишна Британка била вработена во администрација, но сфатила дека со таа работа не си обезбедува доволно средства за пристоен живот и не заработува многу пари, па реши да го забогати своето банкарско конто преку интернет.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

Таа почна да ги продава разголените фотографии и снимки од нејзиното привлечно тело на непознати мажи, за што, наводно, добива неделно до 5 500 евра.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

Како 18-годишна, таа се преселила во Австралија за подобра работа, каде што имала најразлични занимања, од работа во компанија за чистење до келнерка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

Сепак, благодарение на нејзините бујни облини, Руби решила да преземе мал ризик, што на крајот се исплател бидејќи парите во моментов се најмалиот проблем во нејзиниот живот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

Покрај голите изданија што може да се видат на нејзиниот профил на Инстаграм, 23-годишната девојка ги поставува своите голи фотографии и на страниците за возрасни.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby May (@ruby_mayyy) on

To Top