Славни

Едноставно – ФЕДЕРЕР!

Неверојатно враќање на швајцарскиот тениски гениј со 6 последователни поени во тајбрејк во последниот сет против Џон Милман на Австралија Опен со кои си обезбеди победа против Австралиецот. Ова само вака кратко, како најава – останатото мора да го погледнете на видеото подолу.

Advertisements
To Top