Мајтап

Виц: Бизнисмен со несоница

Пациент му се жали на докторот:
– Докторе патам од несоница, не знам што да правам.
– Зошто не пробате со стариот трик за спиење – да броите овци?
– Не, доктор! Јас сум бизнисмен, ќе ги избројам до крај, па потоа ги товарам на шлепер за продажба, па после цела вечер мозгам колку данок треба да платам.

Advertisements
To Top