Едноставен тест кој покажува дали сексот со вашиот партнер ви е идеален!

Како да порезнаете дали вашиот секс со твојот партнер е навистина супер или можеби не? Овие три знаци ќе ви ја откријаат вистината, ако можете да ги потврдете сите овие три точки, тогаш вашиот секс е генијален.

На вашиот партнер отворено може да му кажете што ви одговара, а што не

Ако сте во потполно отворена комуникација со својот партнер и не му се плашите да му кажете што не ви се допаѓа, тогаш тоа е одличен знак. Еден на друг отворено си ги откривате желбите и потребите, а така си давате упатство и совети за време на сексот.

За време на сексот не размислуваш за тоа како изгледаш
Ако сте потполно опуштени со својот партнер, во текот на сексот не ви паѓа на памет како изгледате. Тоа е многу добар знак, бидејќи научниците тврдат за тоа дека опуштеноста е најважниот критериум за добар секс.

За време на сексот често се смеете заедно
Сексот го зголемува лачењето на хормонот за среќа и задоволство, но притоа мислиме само на сексот кој е навистина добар и опуштен. Ако за време на сексот често заедно се смеете бидејќи се чувствуате генијално, тоа е знак дека во вашата врска не постојат никакви проблеми.