Вебкафе

Пратениците посетуваат порно сајтови дури 160 пати дневно!

Од парламентарните избори во Велика Британија на почетокот од Јуни минатата година, забележани се 24.473 посети на порнографските сајтови.

Накратко, пратениците дури 160 пати дневно „влегуваат“ во светот на порното.

Верувале или не, сите до еден пратенк рекоа дека случајно отвориле таква страна.

Податоците од посетените порно страници ги нашло британското здружение на новинари, откако Демиен Грин го демантираше ставот дека полицијата нашла порничи во неговиот службен компјутер.

To Top