Еден обичен работен ден на Ибра (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Баткава ќе полни 41 година, а со флексибилност и физичка форма „ги носи во џеб“ поголем дел од многу помладите шпиц-напаѓачи.