До нозете е: Фармер му одржа лекција на бајкерот со профи точак на угорнина


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Вртеше педали со таква леснотија како да вози по рамен терен, а овој на профи велосипед мораше станат да качува дел од угорнината. Во еден момент чичето му одржа и кратка лекција по возење на угорно.