Длабоко, искрено, емотивно – одлично интервју на Влатко Стефановски за „Ничија земја“

Во разни периоди, разни настројби и состојби на духот го следеле, но, со изминатите времиња, со семејните загуби и со сето она што го опкружува, мотивира, инспирира да твори и работи и да се изразува музички, Влатко Стефановски го има направено мудар, тивок, емотивен, ненаметлив, а сепак духовно длабок. Одлично интервју за бугарската емисија „Ничија земја“ (со ужасно монотона водителка во тонот, но со суштински прашања, за која и вие ќе се согласите дека можеле да најдат подобра). Излгедајте го и ислушајте го до крај – нема да зажалите. Ќе ве направи помудри.