Директорот на новинарката: 11 ГОДИНИ НЕМАШ ПЛАТЕНО ВОДА, ТЕ ИСКЛУЧИВМЕ?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Изгледајте ја цела „Саботажа“. А моментот споменат во насловот е дел од интервју помеѓу прилепската новинарка Каролина Дурло и директорот на ЈКП „Водовод и канализации“ од Прилеп, Емил Јанески и се наоѓа на 3:42 минута.