Џудо почнал да вежба во 1951 година – денес има 94 години и уште ги има движењата


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Тој е најстариот џудо сенсеи во Велика Британија. Како почетник почнал да тренира џудо во 1951 година. Денес, 67 години подоцна, со полни 94 години, Џек Херн уште ги има движењата и џудо зафатите кога ќе се фати во костец со тренинг противниците.