Денес на Скопски саем започнува 28-то издание на „Саемот на книгата“


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Вечер во Скопје се отвора 28-то издание на Меѓународниот саем на книгата, каде што ќе бидат претставени делата на 70-тина издавачки куќи. Саемот за посетителите ќе биде отворен од утре до 18-ти април, а организаторите очекуваат околу 40 илјади посетители.

Издавачите ќе организираат промоции и средби со авторите во Метрополис Арена. Планирани се 30-тина промоции.

Цената на влезниците е промотивна, 30 денари за поединечни и 20 денари за групни посети.