Денес е „Крал на Инстаграм“, а пред 13 години беше последен очајник за внимание


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Да, дури и еден од најпознатите хипстери и заводници на светот, Ден Билзериан, популарно познат како „Кралот на Инстаграм“, имаше не баш завидни и по малку срамни почетоци на социјалните мрежи, со неговиот профил на своевремено култната MySpace.

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Денес 36-годишниот Плејбој враер, пред 13 години не беше ни сенка од сликата и приликите по кои го знае светот. Не само што тој изгледаше поинаку, туку и неговите жени преку кои сакаше да стекне медиумско внимание, беа малку поразлични, не толку атрактивни и бомбастични.

10-1-dan-ocaj1 10-1-dan-ocaj2 10-1-dan-ocaj3 10-1-dan-ocaj4