Галерии

„По гаќи во метро“: Уште еден традиционален разголен ден во Њујорк, Берлин, Лондон и Прага

Ниту „кочан“ ладното време не ги спречи поборниците и поклониците на традиционалниот NoPantsSubwayRide ден да одбележат уште еден ваков традиционален годишен потфат ширум светот.

10-1-po-gakji1 10-1-po-gakji2 10-1-po-gakji3

A photo posted by . (@chaosbecamehim) on

Њујорк, Берлин, Лондон и Прага беа меѓу метрополите каде голем број жители ги „заборавија“ своите панталони и здолништа дома, во име на традиционалното „возење без панталони во метроата“. Еве како помина денот, видено низ фотографии и видеа.

A photo posted by Arin Sang-urai (@photojuice) on

To Top